13 Desembre - 2018

25 anys: De Rosebud a Boxcom.

25 anys evolucionant en la comunicació, creativitat i producció. De Rosebud a Boxcom.
El 15 de desembre de 1993 es va inaugurar la productora audiovisual Rosebud  Films. Una empresa nascuda amb la finalitat d'oferir serveis de vídeo a particulars i empreses, i 25 anys després, Rosebud s’ha convertit en Boxcom, una agència de comunicació global que pensa, crea, produeix i transforma les idees en realitats (les normals i les més boges). Per a celebrar-ho, em preparat una exposició “De Rosebud a Boxcom. 25 anys evolucionant en la comunicació, creativitat i producció”, que pretén ser un viatge per la nostra història on mostrem d’on venim, on som i cap a on anem, amb un recull de les produccions audiovisuals i campanyes de comunicació de les quals ens sentim orgullosos.
Per a nosaltres saber escoltar, entendre i conèixer a l’audiència són essencials per una bona comunicació. Ser valents a l’hora d’exposar i compartir les idees ens serveix dia a dia per a assolir les nostres metes, no et pots quedar a mitges, perquè com bé va dir el mestre Yoda a Luke Skywalker a El Imperio Contraataca: “Fes-ho o no ho facis, però no ho intentis”. Si és així la “força” estarà amb tu... sempre!
Ens acompanyes? Del 14 de desembre de 2018 al 6 de gener de 2019, a la Sala Municipal d’Exposicions, C/ Garcia Fossas, 2 (plaça de la Creu, Igualada) .

Deixa un comentari

Actualitat i tendències en Social Media

Comunicar la comunicació