21 Març - 2019

25 anys evolucionant en la comunicació, creativitat i producció

El 15 de desembre de 1993 es va inaugurar la productora audiovisual Rosebud Films. Una empresa nascuda amb la finalitat d'oferir serveis de vídeo a particulars i empreses. 25 anys després, Rosebud s’ha convertit en Boxcom, una agència de comunicació global que pensa, crea, produeix i transforma
les idees en realitats (les normals i les més boges).

Per a celebrar-ho vam preparar una exposició sota el títol "De Rosebud a Boxcom, 25 anys evolucionant en la comunicació, creativitat i producció". Un viatge per la nostra història on mostràvem d’on venim, on som i cap a on anem amb un recull de les produccions audiovisuals i campanyes de comunicació de les quals ens sentim orgullosos.

Un gran número de persones van passar per l'exposició durant els més de 20 dies que va estar oberta al públic. Durant la festa d'inauguració, amics, clients, treballadors, extreballadors, col·laboradors, a més diverses personalitats de la ciutat com els regidors de l'Ajuntament d'Igualada Jordi Pont, Patrícia Illa, Pere Camps i Maribel Cuadras, juntament amb l'alcalde Marc Castells i la consellera d'Empresa Àngels Chacón, van omplir la sala de gom a gom per a compartir amb Joan Domènech i el seu equip aquesta exposició que repassa els 25 anys de trajectòria de l'empresa.

Joan Domènech, gerent de l'empresa, va esmentar a l'acte d'inauguració que "és gràcies als clients, als amics, als clients que s'han convertit en amics i a l'equip de l'empresa, els que estan al despatx i als col·laboradors i partners externs, els que han portat a Boxcom a ser el què és avui dia: una agència de comunicació global amb productora pròpia que té l'orgull d'haver treballat i seguir treballant per marques punteres de diferents sectors empresarials".

Àngels Chacón, consellera d'empresa, i amiga personal de Joan Domènech, va destacar d'ell "la passió, dedicació i entrega per la seva feina, quelcom que viu i sent. Una dedicació que també ofereix a les seves amistats per qui sempre hi és quan se'l necessita. Per això, a més d'un apassionat de la seva feina iuna persona implicada en tot el què fa, és un gran amic".

Per a nosaltres saber escoltar, entendre i conèixer a l’audiència són essencials per una bona comunicació. Ser valents a l’hora d’exposar i compartir les idees ens serveix dia a dia per a assolir les nostres metes. No et pots quedar a mitges, perquè com bé va dir el mestre Yoda a Luke Skywalker a El Imperio Contraataca: “Fes-ho o no ho facis, però no ho intentis”. Si és així la “força” estarà amb tu... sempre!

Deixa un comentari

Boxcom realitza la presentació del vídeo per a la campanya Fashion Go Digital

Boxcom realitza a Cuba la presentació del Resort més gran del món