12 Juliol - 2017

Un dron acuàtic

En els últims anys hem vist una clara evolució i tendència a l’alça, en el camp de la tecnologia, concretament dels drons. Tot i que, fins ara tot el que coneixem d’aquest món siguin drons aeris.

L’empresa Robosea de Bejin se’n va adonar i va començar a dissenyar un dron submarí biònic amb el que poder recorre el medi aquàtic. Avui, ja és tota una realitat.

Parlem del BIKI, un robot intel·ligent amb cos de peix que fa que passi desapercebut entre la fauna marina i que permet que l’usuari experimenti una sensació submarina única.

Podem destacar que tipus de vídeos realitzats per aquest dron són d’alta qualitat, ja que tenen una càmera 4k. A més a més, de comptar amb un sensor que evita els obstacles i un GPS, per si en algun moment es perd la senyal del aparell, par enviar la seva localització.

D’altre banda, el robot es pot controlar des del mòbil en tot el transcurs de la navegació, que pot durar d’entre 90 i 120 minuts.

Aquest invent és un gran avanç ja que es pot arribar a llocs als que el ésser humà no pot arribar-hi i baixar a profunditats impensables.

El projecte s’ha llançat a través de la plataforma Kickstarter, en la que a dia d’avui, ha aconseguit 200.000 dòlars de financiació. A més, ofereix la possibilitat de comprar el dron als usuaris, per menys de 600 dòlars.

Esperem que aquest gran avanç tingui tot el recolzament y èxit que es mereix!

Per i als que en vulguin un pitjeu  aquí i aconseguireu el primer dron submarí bionic! Però no trigeu gaire que l'oferta dura fins el aquest 21 de juliol.

Deixa un comentari

I see faces

Tot sobre Instagram