Boxcom present a Mipcom 2021

De l’11 al 14 d’Octubre Cannes es va tornar a convertir en l’epicentre del contingut audiovisual d’arreu del món obrint portes a una nova edició de la fira Mipcom 2021 on Boxcom va ser-hi novament present.

Mipcom és el major mercat mundial de continguts d’entreteniment en totes les plataformes i després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19 aquest any va tornar a aplegar les empreses més importants del sector.

Van ser quatre dies de reunions, networking, projeccions i conferències en els quals Boxcom va participar de manera activa amb més de 50 reunions per a presentar el seu contingut: Groundbreaking Women, The Other Museums, Talking with the net, Up in the air i Walk in the Wind. Cinc produccions originals, pensades per a un mercat internacional, amb idees innovadores i nous formats.

Anar a Mipcom per segona vegada ha resultat ser una experiència molt satisfactòria que comença a donar els seus fruits. La bona acceptació dels nostres formats en el mercat internacional ens motiva per seguir creant nous continguts i apostant per les últimes tendències. Us mantindrem informats!

SHARE IT!

Comparteix aquesta entrada a les teves xarxes socials!