Boxcom conjuntament amb Domo Management realitza a La Havana (Cuba) la presentació oficial del projecte Punta Colorada: L’actuació immobiliària més gran del món en aquest moment.

Punta Colorada compta amb més de 9.000 hectàriees repartides entre camps de golf, zones d’esport, un port esportiu amb 300 amarratges i 1.600 unitats immobiliàries. El seu exclusiu camp de golf està cridat a ser un referent dins i fora del complexe.

Boxcom ha realitzat els vídeos, la imatge gràfica, la web i ha codirigit la realització en directe al local 1830 situat a l’inici del Malecón de la capital cubana. Altres empreses igualadines, partners de Boxcom, van ser les encarregades de realitzar tots els elements gràfics d’impressió.

L’empresa Gorec i el seu director de comunicació han seguit apostant per l’agència Boxcom, que ja va entrar a formar part del projecte des dels seus inicis – ara fa 7 anys – amb la realització d’un primer vídeo infogràfic de presentació del concepte. Des d’aquell moment han estat treballant conjuntament en les diferents etapes del projecte fins arribar, a dia d’avui, a la presentació oficial.

El treball conjunt de les empreses, la confiança del grup Gorec S.A i la creativitat i treball de Boxcom han contribuït a l’èxit de l’esdeveniment, on s’han pogut trobar les personalitats més representatives de l’illa de Cuba.

Per veure tot el projecte podeu entrar a la web www.puntacoloradagolfmarina.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *