Molts cops volem fer alguna cosa per els nostres coneixements ens limiten, sobretot, si parlem de crear, editar i retocar en Photoshop ja que és una eina molt completa i molt útil. Però, ¿què pots fer quan no saps utilitzar-la correctament?

Un increïble artista i il·lustrador ha creat aquestes imatges amb només el programa Paint. No tindre coneixements de Photoshop no ha sigut un impediment per a Pat Hines i la seva creativitat per a crear aquestes meravelloses obres.
Pat és un advocat d’Estats Units amb un somni , publicar un llibre amb il·lustracions creades a través de Paint. Amb més de deu anys utilitzant aquesta eina, s’ha posat a prova amb aquest increïble llibre. “El resultat final amb Paint és sempre el que m’imagino al meu cap, cosa que no em passa quan dibuixo a mà o amb altres eines”, diu l’il·lustrador.
El llibre, “Camp Redblood and the essential revenge”, parla sobre un campament d’estiu encantat en la dècada dels anys 80. Com comenta Pat, “He intentat unir tots els subgèneres relacionats amb els campaments d’estiu en una mateixa història. ”
Gràcies a aquest projecte, ha aconseguit perfeccionar la seva tècnica amb l’ús de diferents eines del programa com per exemple l’spray , donar-se a conèixer a nivell mundial i fer realitat el seu somni.
Pels més escèptics l’autor ha recopilat a la seva pàgina,  el procés de creació que ha dut a terme, a més d’altres treballs que ha realitzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *