Tendencies marketing 2017Avui en dia, és molt important, produir i compartir contingut de qualitat a través de les xarxes socials i Internet en general.

Els vídeos cada cop més estan més presents en el món virtual pel que es important que una marca els utilitzi, per a poder connectar amb els seus usuaris i fidelitzar-los.

2017 és l’any en que deixarem de parlar del concepte de Business to Business (B2B) i passar al Business to People (B2P) o bé, People to People (P2P). Perquè el més important ja no són les empreses en sí, sinó les persones que la formen i que a més a més son fidels seguidors. El que interessa és establir relacions, i el centre de la creació i desenvolupament són les xarxes socials.

D’altra banda, per a poder arribar a tots aquests objectius, s’ha de fer una inversió en xarxes socials, només així podrem arribar a complir-los tots i tindre un gran èxit empresarial.

L’usuari busca que l’empresa li aporti facilitats, pel que en el cas de que se li ofereixi un producte o servei, l’empresa hauria de crear una eina que fos el més intuïtiva possible amb l’objectiu d’augmentar en gran part el número de vendes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *