Boxcom col·labora amb la Fundació UEA

Boxcom, com a col·laborador de la Fundació UEA, va participar activament en el seu acte de presentació. En concret, vam ser els encarregats de fer el directe amb tot el què això comporta, com la realització dels vídeos que es van mostrar durant l’acte i ajudar al control i la realització del mateix.

A través d’aquest acte, la Fundació UEA va presentar els valors, els objectius i els projectes que té en marxa. A més, aquesta cita també tenia la voluntat de ser un punt de trobada d’empreses, entitats, organitzacions i ciutadania de la comarca per compartir l’interès i el compromís pel futur de l’Anoia, dels joves i els professionals que hi treballen.

En aquesta línia, el president de la Fundació UEA, Joan Mateu, va assenyalar que “Volem que la comarca sencera sàpiga que som una fundació per a tothom. Una fundació que no es deu només a les empreses; sinó que aquesta fundació és de tots, de cadascuna de les persones que la formen. Una fundació que neix per garantir un millor futur per als nostres joves, per a les persones que viuen i conviuen en aquest territori. Volem transmetre que som una peça imprescindible i important per garantir el futur de la nostra comarca”.

Boxcom som una agència multidisciplinar de comunicació estratègica que ofereix serveis de màrqueting i branding: tenim bones idees i creem marca. En l’àmbit online, estem preparats per a dissenyar, programar i crear webs, gestionar xarxes socials i potenciar les marques mitjançant diferents estratègies de màrqueting online. Tot això sense oblidar que portem 30 anys en el sector i que seguim oferint un tracte directe i màxima professionalitat en cada acció que desenvolupem. 

acte de presentació de la fundació UEA

SHARE IT!

Comparteix aquesta entrada a les teves xarxes socials!