21 Març - 2019

Boxcom realitza la presentació del vídeo per a la campanya Fashion Go Digital

Dins la presentació de campanya del Clúster Tèxtil i Moda d'Igualada per a la promoció del tèxtil i el comerç a nivell europeu, es va presentar el fashion film titulat "Knitting your Dreams" com una eina per a promocionar internacionalment el sector tèxtil de la zona.

L'agrupació tèxtil FAGEPI, referent en la producció de gènere de punt europeu, va presentar dijous 21 de març la campanya "Igualada Fashion Go Digital". Una campanya de promoció digital que busca projectar tot el potencial del clúster tèxtil de la zona al món per tal d'atraure compradors i dissenyadors que apostin per fabricar al territori.

La iniciativa compta amb dues grans accions de comunicació. D'una banda, el web tricot.fashion, l'únic portal europeu especialitzat en gènere de punt i que serà un Marketplace per posar en contacte proveïdors i marques. D'altra banda, l'acció estrella de la campanya: La creació d'un "Fashion Film", realitzat per l'agència de comunicació, Boxcom Agency.

Es tracta d'un curtmetratge titulat "Knitting your Dreams". La temàtica segueix la línia alternativa de Prada, Dior, Armani o Zara. La producció audiovisual fusiona cinema, moda i dansa i se centra en tot el procés de la confecció d'un vestit, des del disseny a la seva elaboració, presentat d'una manera "diferent". Aquest film serà presentat en certàmens internacionals com el de Milà, Barcelona, ​​Berlin, Los Angeles ...

Deixa un comentari

Hugh Grant ens va marcar el camí?

25 anys evolucionant en la comunicació, creativitat i producció