20 Setembre - 2019

Boxcom reb l’Enginys de plata del Festival de Publicitat de Catalunya Open Creatiu

L’agència de comunicació igualadina Boxcom  reb l’Enginys de plata del Festival de Publicitat de Catalunya Open Creatiu,   pel seu Fashion Film “knitting your Dreams”
El dimecres 18 de setembre, l’Associació Empresarial de Publicitat de Catalunya va celebrar  la II Edició de “L’Open Creatiu de Catalunya”, on l’agència igualadina Boxcom va rebre l’esmentat reconeixement, destacant d’entre un total de 87 peces presentades a concurs.

La qualitat de la peça, l’enginy i originalitat del Fashion Film “Knitting your Dreams” són tres dels factors que ha tingut en compte el jurat de l’Associació per triar els guanyadors.

Knitting your Dreams és el Fashion film pensat, creat i produït per l’agencia Boxcom com  un dels tres pilars de la campanya de comunicació global realitzada per a  l’associació Fagepi , el  Clúster de la Moda  d’Igualada .

L’Associació Empresarial de Publicitat és, des de 1926, l ‘ entitat que agrupa el  col·lectiu d’agències de publicitat de Catalunya, i té com objectiu la defensa i representativitat del sector, el suport professional i empresarial als seus membres i la responsabilitat ètica de l’activitat publicitària davant la societat.

Tags: Producció Audiovisual, globus Sonda, tv3

Deixa un comentari

El Globus Sonda de TV3, líders de les nits de dilluns d’aquest estiu.

Tendències Social Media. Noves inversions i Motion Graphics.