05 Setembre - 2017

La creativitat i la moda més unides que mai

Si hi ha una marca que ha utilitzat la creativitat més que mai per a promocionar la col·lecció de tardor i hivern, és Gucci. Per aixó, han buscat l’ inspiració en la ciència ficció d’Star Trek i Star Wars a la vegada, utilitzant l’estètica dels anys 50 i 60.

Extraterrestres, androides, dinosaures, OVNIS, robots, són molts dels personatges que podem veure en la nova campaña dirigida per Glen Luchford, un codiciat fotógraf i director de films que ha treballat per a les millors marques de moda del món entre les quals trobem Prada, Calvin Klein o Yves Saint Laurent. Aquest cop al costat del director creatiu de Gucci, Alessandro Michele, han desenvolupat aquesta increíble proposta per a donar un gir de 360 graus a les campanyes de moda dels últims anys.

Com sempre, la moda va més enllà del que podem veure i imaginar, pel que no podíem esperar menys d’una marca de moda referent com és Gucci. La veritat és que sembla de tot menys un anunci. De fet, podem descriure Gucci com una marca que tracta d’allunyar-se dels convencionalismes i diferenciar-se per la seva pluralitat.

Tots els elements han sigut pensats per a crear afinitat amb el consumidor i fomentar aquest vincle especial, des del monstre del Llac Ness fins als dinosaures i l’OVNI. En aquest sentit, la firma estaca que “Els personatges humans interactuen  amb criatures extraterrestres i dinosaures a la Terra i després són enviats a paisatges surrealistes, psicodèlics i espacials del espai exterior creant composicions fantàstiques”.

A més a més, per a arribar a un major número de públic ha creat el hashtag #gucciandbeyond per a que els usuaris puguin interactuar, compartir i opinar.

 

Deixa un comentari

Joc de trons, tot el què vols saber (sense spoilers)

De la pantalla a la taula