05 Setembre - 2017

De la pantalla a la taula

Avui en dia les empreses tracten més i més de crear un vincle especial amb el consumidor i, a ser possible, d’augmentar el nombre de persones al que arribar i influenciar. Per això, és necessari cridar la seva atenció interessant-se pels seus gustos, aficions, motivacions, etc.

L’empresa Heinz, experta en salses per a entrepans, amanides i de més, va voler arribar a impactar al seu públic d’una forma genial i original.

Per a entendre bé l’acció, anem a posar-nos en context... Segur que en l’últim any heu vist o inclús heu donat “like” a suculents imatges de menjar i heu pensat “tant debò pogués menjar-ho ara mateix”.

Heinz es va posar en la pell de totes aquestes persones i va dur a terme una acció a Brasil sota el nom “Post Irresistibles”. La idea era que el chef Santi Roig fes una convocatòria a través d’Instagram Stories. L’objectiu era que el que visualitzessin l’Stories, estiguessin interessats i omplissin un formulari que apareixia per a poder aconseguir l’hamburguesa de l’imatge, amb tan sols tocant la pantalla cap a amunt i donar les seves dades. Així que la marca els hi feia arribar les hamburgueses amb un packaging que recreava el disseny que havien vist a Instagram, per a que literalment es poguessin menjar el post, òbviament , acompanyat de les salses Heinz.

 

Video acció Heinz:

Cada cop la tecnologia evoluciona més ràpid i amb ella la manera en la que es consumeix, i per tant, el perfil del consumidor.  Per això les accions de màrketing més creatives i que apropen la marca als consumidors, són crucials per a crear aquest vincle especial i aconseguir fidelització.

Deixa un comentari

La creativitat i la moda més unides que mai

La revolució de la publicitat de la mà de Netflix