17 Setembre - 2019

El Globus Sonda de TV3, líders de les nits de dilluns d’aquest estiu.

Com ha anat l’estiu? El nostre ha estat força emocionant; hem conegut indrets i persones espectaculars, hem patit, però també ens hem divertit, ens hem superat i gracies a la producció audiovisual i la comunicació online hem entrat a la petita pantalla.

I el millor de tot? Hem fet el que ens agrada i, a sobre, ho  hem fet pujats en un globus, el GlobusSonda de TV3 i l’audiència ens ha acompanyat, liderant el nostre espai televisiu.

Cada dilluns d’aquest estiu hem entrat a casa vostre per viatjar plegats a indrets del  nostre territori com  la Vall d’Àneu, el Delta de l’Ebre, el Pla de Lleida, la Plana de Vic, el Bages, el Bergadà, Igualada, el Vallés  Oriental , el Penedès o la Conca de Barberà.

Cada dilluns d’aquest estiu us hem apropat vides interesants de gent molt interessant. Gent com el Pou, L’Araceli Segarra, la Clotet , l’Oscar Fernàndez o l’Ivan Labanda ens han acompanyat dalt del globus.

I cada dilluns hem estat líders d’audiència de la nostra franja horària. Hem convertit una idea inicial un xic  “esbojarrada”  en una realitat. Hem llançat un  Globus Sonda que ens ha fet superar-nos. I seguirem, assolint nous reptes i fites.

Ara que, si aquest estiu t’has perdut algun dels nostres Globus Sonda, pot recuperar els capítols, materials inèdits com el making off dels programes, vídeos de totes les zones que hem visitat en 4k o viure cada viatge com si estiguessis a la cistella del nostre Globus Sonda a la nostra web www.boxcom.es

I una recomanació final. Entenem que cada paisatge, cada territori, cada espai de temps, cada estiu... té la seva pròpia banda sonora. Es per això que també tenim una llista plena de boníssimes cançons que han marcat aquest estiu a tot l’equip Boxcom, descobreix-les!

Tags: Producció Audiovisual, globus Sonda, tv3

Deixa un comentari

Agència Boxcom i la revolució de les estratègies digitals

Boxcom reb l’Enginys de plata del Festival de Publicitat de Catalunya Open Creatiu