Com agència

El nostre compromís

Ens fa més humans

A Boxcom tenim un fort compromís amb els nostres treballadors, clients i amb la societat, així com amb el futur d’aquesta, per això posem tot el que està en les nostres mans per oferir un servei responsable.

Codi Ètic

A Agència Boxcom destaquem en la transparència, bones pràctiques i responsabilitat, i més ara que sorgeixen nous reptes ètics amb les noves tecnologies emergents i nous canals de comunicació.

Formació laboral

Fomentem la inserció laboral dels més joves, oferint pràctiques reglades o extracurriculars, per tal que aprenguin de primera mà les activitats que duem a terme tot participant activament en cadascuna d’elles com un membre més de l’equip.

Igualtat i paritat laboral

A Agència Boxcom som un equip multidisciplinari format per professionals, actualment un 60% dones i un 40% homes. La igualtat, la paritat, la flexibilitat i la conciliació sempre han estat pilars fonamentals de l’empresa amb la corresponsabilitat de tots els treballadors/es compromesos amb els mateixos valors de l’agència.

Formació i promoció

Per a Agència Boxcom la formació constant de tots els components de l’equip és una prioritat. Establerts en un dels sectors més canviants i innovadors és imprescindible estar sempre actualitzat per tal d’oferir els serveis més punters.

Seguretat i salut laboral

Tots els elements i equips de l’oficina estan pensats per a poder treballar amb comoditat. Vetllem per reduir el risc laboral i millorar dia a dia la salut física i mental del nostre equip.

Sostenibilitat i medi ambient

En el desenvolupament de la nostra activitat busquem crear el menor impacte negatiu en el medi ambient, el màxim impacte positiu en la societat i la màxima rendibilitat possible. L’eficiència i l’eficàcia són elements clau de la nostra activitat. En aquest sentit, utilitzem el màxim la llum natural, reutilitzem els papers, evitem les impressions innecessàries, evitem l’ús de plàstics  i fomentem una filosofia més col·laborativa i menys competitiva.

” Els valors i el compromís de les empreses

acabaran sent el reflex de la societat “

JOAN DOMÈNECH – BOXCOM CEO