06 Juny - 2017

Facebook series, de veritat?

Ja ha arribat el juny, i segur que molts no us ho espereu el que passarà aquest mes. Si, pujaran les temperatures. Si, ja arriba l’estiu. Però no, no és això.
Mark Zukerberg ha parlat, i el que ha dit no ha deixat indiferent a ningú, i es que des de juny d’aquest any Facebook, introduirà una increïble novetat a la seva plataforma.
Les series seran el seu nou objectiu. Facebook vol generar contingut propi seguint el exemple de Netflix. Des de aquest mes, és podran veure un total de 24 programes varis. La idea, és integrar en la mateixa aplicació els vídeos i la programació.
Molts ja aposten per aquesta gran novetat ja que els usuaris podran compartir el contingut amb els seus amics i coneguts generant una gran difusió. Aquesta proposta, arriba amb l’objectiu de diversificar l’oferta d’entreteniment a Facebook i augmentar els beneficis.
Un total de 2.000 milions d’usuaris podran gaudir d’aquests continguts de manera totalment gratuïta. Entre les temàtiques que volen desenvolupar, es parla d’un reality molt semblant a “First Dates” a España.
Un altre dels objectius que arribarà a la plataforma amb aquesta idea és la de mantenir al usuari més temps a la xarxa. Pel que la quota de publicitat augmentarà, però sense agoviar a l’usuari, o aquesta és la idea.

Deixa un comentari

Baywatch are back

I see faces