11 Abril - 2018

Fes exercici i seràs més creatiu, deien

Fer esport està a l'ordre del dia. Una moda molt positiva que té múltiples beneficis per a nosaltres, la nostra vida i el nostre cos. Realment, està demostrat que fer esport pot canviar-te la vida i més si ho combines amb un estil d'alimentació saludable.

En el món de la publicitat sembla que ja està tot inventat, de manera que cada vegada costa més ser creatiu i despuntar d'alguna manera en aquesta indústria tan exigent.

Fer exercici ajuda a la ment a realitzar processos més creatius. Però, com podem ser més creatius gràcies a l'exercici físic?
La ment i el cos han d’exercitar-se i com més moviments tinguin, més sans estaran. L'exercici és una activitat que oxigena el nostre cor, manté els pulmons en bon estat i fa que el cervell s'ompli d'aire, una característica fonamental perquè les idees flueixin i per tant augmenti el nivell de creativitat.

És important saber que la creativitat no només són idees brillants sinó que en realitat el procés creatiu és molt més complex. Hi ha dos tipus de pensaments lligats a la capacitat creativa. El pensament convergent, aquell que condueix a una solució única per a un problema. I el pensament divergent, quan partim d'un problema i trobem diverses solucions. Aquest segon és el que entendríem com creativitat.

Per fomentar aquesta creativitat, simplement hem de donar-li més flexibilitat i moviment. Hem de donar-li un respir al cervell. Per això els experts recomanen sortir a caminar, córrer, anar en bici ... En general, fer exercici físic i desconnectar.

La creativitat es pot entrenar, és a dir, si aconseguim activar el nostre cervell tindrem moltes més idees però sobretot seran millors. En aquest cas la qualitat és clau i no tant la quantitat.

Quan ens trobem en un carreró sense sortida, el millor que podem fer és sortir a caminar o córrer per veure les coses d'una altra manera. Després de l'exercici molt probablement ens sentirem més lliures i esplaiats, i la nostra ment ja no estarà encasellada en una sola idea.

Deixa un comentari

Fotografies professionals per a Instagram

Tot sobre la nova llei de protecció de dades