11 Abril - 2018

Fotografies professionals per a Instagram

Avui en dia, és molt important tenir cura de la imatge tant personal com de marca, i més si parlem d'Instagram. Hem de tenir en compte diversos aspectes que faran que el nostre perfil i les imatges es vegin millor. Alguns d'ells són:

 
  • Estil definit. És important mantenir una temàtica amb un estil clarament definit. Seguir aquest tipus de pauta t'ajudarà a atreure més seguidors interessats per la teva marca i el teu estil d'imatge, etc.
  • Tenir cura de la simetria. Aportar imatges simètriques serà molt positiu per al teu perfil. El nostre cervell, de forma automàtica completa imatges constantment amb la forma que creu que haurien de tenir, de manera que si li mostrem una imatge simètrica, s'estalviarà aquest treball i automàticament ho agrairà
  • Fes servir els reflexos. Aquest és un tema complicat ja que cal tenir alguns elements a mà per realitzar aquest tipus de fotografies, com ara prismes o miralls per jugar amb la llum i aconseguir aquest tipus d'efecte.
  • Tingues cura l'enquadrament i els detalls del voltant. És molt important enquadrar bé la imatge i que el fons de la imatge aquest en sintonia amb el primer pla d'aquesta. L'objectiu és que quedi una imatge neta i cuidada.
  • Contrastos de color. Per donar un toc diferent a les imatges, podem buscar un fons bàsic que tingui un sol color, perquè creï un contrast amb la persona o el producte que aparegui en el centre de la imatge.
  • Fes servir tons freds. Aquest tipus de tons tenen la qualitat d'impactar a l'usuari. Aporten un estil seriós i sobri a la fotografia, que en general agrada molt.
  • Utilitza aplicacions com Snapseed, VSCOCAM o Lightroom per editar les teves imatges i definir el teu estil d'edició i feed en general.
  • Segueix a altres comptes que siguin del teu estil, que s'assemblin al que tu vols fer i transmetre i inspira't. Inspira't però no copiïs! Copiar una imatge no et beneficiarà mai, tingues-ho en compte.
Com podeu veure, hi ha molts consells i trucs per millorar el teu perfil d'Instagram i les teves imatges, però l'important és que aportis alguna cosa que altres no aporten, troba el teu espai i el teu estil en aquesta xarxa social i sigues fidel a tu mateix. Tots aquests trucs poden ajudar-te a millorar el teu nivell de fotografia però és important que marquis una meta i uns objectius, i intentis arribar-hi.

Deixa un comentari

El que no s'ha de fer

Fes exercici i seràs més creatiu, deien