Freedog confia a Boxcom el rellançament de la seva marca

L’empresa de complements per a animals Freedog té una trajectòria de 25 anys al mercat  . Entre els seus objectius per aquest 2022 es marquen com a prioritat convertir-se definitivament en un referent dins el món de complements de qualitat per a mascotes.

Sota aquesta premissa Boxcom ha treballat en diversos aspectes la comunicació de la marca .

Amb un estudi inicial i posterior marcatge de propòsits de comunicació a curt, mitjà i llarg termini començava la nostra aventura Freedog.

D’aquesta manera, hem treballat en el disseny d’una nova imatge de marca basat en un re-estilyng de logotip i un shooting fotogràfic de qualitat per tal de nodrir la seva comunicació online. En un segon estadi hem desenvolupat el disseny i la programació d’una nova web i el llançament de les seves xarxes socials.

"Somos free, somos happy, somos friendly, somos comfy… Somos todo lo que necesitas para mejorar la calidad de vida de tu mascota y conseguir que te responda siempre con esta amplia sonrisa"

La comunicació de Freedog és free, happy, friendly i enèrgica. Traslladar a través de la comunicació online la  seva passió pel món animal  és el repte engrescador que entomem amb energia l’equip d’estratègia digital de Boxcom.

SHARE IT!

Comparteix aquesta entrada a les teves xarxes socials!