Vídeo 360º Conca de Barberà

Conca de Barberà

Vols viure el vol amb el Sergi Ferrer Salat i el Mauri com si estiguessis a la cistella del nostre Globus?

Vídeo 4K Conca de Barberà

Conca de Barberà

Descobreix la Conca de Barberà en format de vídeo 4K, format utilitzat en  cinema digital , amb una definició d’imatge i detall molt més elevat que els vídeos convencionals. Bon viatge!

Capítol 10. Sergi Ferrer Salat a la Conca de Barberà

En el Globus Sonda d’avui volarem amb un dels empresaris de més potents del país, el Sergi Ferrer Salat. I ho farem enlairant-nos des d’un indret d’on fins ara  cap globus havia sortit. El Monestir de Poblet.

Amb el Sergi Ferrer Salat sobrevolarem la Conca de Barberà.

Des del Monestir de Poblet, alcem el vol.

Vídeo 4K Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès

Descobreix El Penedès en format de vídeo 4K, format utilitzat en  cinema digital , amb una definició d’imatge i detall molt més elevat que els vídeos convencionals. Bon viatge!

Capítol 9. Miguel Torres a Vilafranca del Penedès

 Avui puja al Globus Sonda  un gran expert en vins, un del homes que més entén de vins d’aquest país, Miguel Torres. Ells és el president de Bodegues Torres, quarta generació familiar en l’elaboració de vins . Un visionari i un home preocupat per el medi ambient i el canvi climàtic.

Alcem el vol entre vinyes, a Vilafranca del Penedès.

Vídeo 4K al Vallès Oriental

Vallès Oriental

Descobreix el Vallès Oriental  en format de vídeo 4K, format utilitzat en  cinema digital , amb una definició d’imatge i detall molt més elevat que els vídeos convencionals. Bon viatge!

Capítol 8. Carme Ruscalleda al Vallès Oriental

En aquest Globus Sonda volarem amb la nostra cuinera més universal, la Carme Ruscalleda. La cuinera espanyola amb més estrelles Michelin ( fins a 7), compta a més amb la màxima qualificació (tres sols) de la Guia Campsa-Repsol

Amb la Carme sobrevolarem la zona del Vallés Oriental . Puges amb nosaltres?