Globus Sonda

Globus Sonda, un programa creat, pensat i produït a Igualada. 

 

Globus Sonda és una idea original pròpia de Boxcom, que, vinculant el gènere televisiu de l’entrevista i imatges espectaculars del nostre territori, ha creat un programa especialment interessant i visualment molt atractiu.
Globus Sonda s’ha estat coent durant mesos a Boxcom, i es que parlem d’un projecte que avarca un total de 10 capítols, rodatges arreu del territori i un equip de més de 45 persones.
I es precisament aquest equip que ha fet d’aquest un projecte ben especial … Especial per realitzar un producte de qualitat per a la televisió pública catalana i especial pel fet de ser un projecte produït en la seva major part a Igualada: pre-producció, part de l’equip tècnic, guió, direcció, disseny, grafisme, comunicació online…. I es que molts són els aspectes que s’han treballat i es treballen des de Boxcom.

Entrevistes d’alçada

Globus Sonda és un programa que gira al voltant d’entrevistes personals a personatges de rellevància mediàtica, esportiva y social tals com Joan Maria Pou, Enric Masip o Aina Clotet…,conduït pel meteoròleg Francesc Mauri i amb la periodista Candela Figueres com a co-presentadora del format.

El plató de cada programa es ben especial, el cel. Es tracta d’un viatge en globus aerostàtic per diferents punts d’interès de la geografia catalana.

Volem per sobre els núvols, descobrir curiositats dels personatges convidats i veure zones concretes del país des d’un punt de vista privilegiat, diferent i únic.

Escenaris com l’Empordà, Delta de l’Ebre, el Bages, Vic o Esterri d’Àneu…. son algunes de les zones protagonistes per les quals sobrevolarà el presentador  Francesc Mauri i el personatge convidat. Puges amb nosaltres?