25 Juny - 2018

Google Lens

Aquest any Google Lens és una de les grans i més importants novetats de l’empresa Google. És una aplicació que suposa un avenç molt gran en la manera d’interactuar amb la tecnologia i la realitat.
Google Lens et permet conèixer amb exactitud els espais, objectes i edificis que t’envolten de la manera més senzilla possible: agafant la càmera del mòbil o tablet i fent una fotografia. Gràcies a aquesta imatge, l’aplicació ens aportarà una gran font d’informació que no podríem aconseguir d’un altre manera.
Ens permet captura i traslladar a la nostra agenda una targeta de visita, identificar un quadre, planta o animal, però també traduir el menú d’un restaurant.
Productes com Google Lens formen part de les noves aplicacions que ens faciliten, a uns extrems impensables fa pocs anys, la informació i coneixement del nostre entorn i ens obren noves possibilitats de saber i de comunicar.

Pensar i aplicar
Però les agencies creatives tenen una altre visió... Poder aplicar aquestes noves eines amb un punt més comercial per les que no estaven pensades en un primer moment... com és el cas de Google Lens.
Una aplicació que, com hem esmentat, identifica tot tipus de productes i serveis que mostrem a càmera. I doncs, si és així, perquè no aplicar-ho als productes i serveis dels nostres clients?
Anem més enllà i pensem com podríem aplicar les funcions d’aquesta aplicació per les empreses. Per exemple, fotografiem una peça de roba i gràcies aixó sabrem la marca, la botiga més propera, el preu o fins i tot en quins colors la podem trobar. El mateix passaria amb un producte d’alimentació, moble, etc.
Una feina per poder seguir connectant amb els nostre públic objectiu i apropar-nos més a ell innovant amb productes i serveis per a cridar l’atenció de l’usuari.
En un món tant accelerat tecnològicament és molt difícil sorprendre, per això existeix Google, Amazon, Apple... Nosaltres som els que estem a l’espera, preparats per adaptar-nos a les novetats del moment i utilitzar-les al nostre favor per tal de vendre el producte dels nostres clients i crear una rellevància de marca dins del subconscient de l’usuari.

Deixa un comentari

Creixement del ecommerce

“Game of Thrones” torna a guanyar la batalla als Emmy