07 Agost - 2017

Joc de trons, tot el què vols saber (sense spoilers)

Si hi ha una sèrie per excel·lència que torna boig a mig planeta, aquesta és “Joc de Trons” que des de que va començar ja fa sis anys , no ha deixat de collir èxits temporada rere temporada.

Tothom sap que Internet és un altaveu molt potent per a la cultura. Vivim tan immersos en les xarxes socials,  que haguem vist o no la sèrie, sabem que vol dir la mítica frase “Winter is Coming”. Tanta es la febre, que els mitjans convencionals han aprofitat per a unir-se i fer eco. Però no tot està permès, ja que pobre del que se li acudeixi explicar algun capítol nou que pocs hagin vist, perquè la seva vida podria perillar...

De fet, l'expectativa era tan alta el 16 i 17 de juliol per l'estrena de la setena temporada, que els servidors del principal canal HBO no van donar l'abast i alguns usuaris van rebre el contingut danyat i entretallat.

Per poder entendre millor tota aquesta bogeria que envolta Joc de Trons, analitzem algunes de les claus del seu èxit:

- En primer lloc, és una sèrie que ha estat pensada per atraure tot tipus de públic:

T'agrada el terror? T'agradarà Joc de Trons

El gènere fantàstic? T'agradarà Joc de Trons

Els videojocs? T'agradarà Joc de Trons

Les sèries que envolten a la política? T'agradarà Joc de Trons

Els drames familiars? T'agradarà Joc de Trons

Aquest és un dels grans punts forts de la sèrie. I és que, realment, ofereix alguna cosa per a tothom.

- En segon lloc, els guions donen girs de 360 ​​graus. Els seguidors no poden creure el que estan veient en cada capítol. La trama de la sèrie està plena de girs inesperats, morts imprevistes, drames. Un dels punts forts és que tot passa molt ràpid i constantment estan passant coses. Personatges que semblen fonamentals de sobte moren o els maten sense més.

- En tercer lloc, destaquen les grans dosis de sexe i violència que apareixen constantment. I és que és un fet: Aquestes dues característiques venen. Els guionistes no han tingut cap escrúpol a mostrar escenes de morts i batalles, el que ha fet que molts espectadors quedin atrapats.

- Una altre clau del seu èxit és la gran producció que ha envoltat a la sèrie, ja que ha estat gravada en llocs com el Regne Unit, Islàndia, Malta, Marroc, Croàcia, Espanya i altres països. Amb grans localitzacions, cures vestuaris i increïbles efectes especials, que no tenen res a envejar a la producció d'una pel·lícula. Cada episodi té un pressupost de 6 milions de dòlars, de manera que visualment Joc de Trons és una meravella.

I, finalment, com ja destacàvem al principi del post, són molts els espectadors que han utilitzat i utilitzen les xarxes socials per analitzar en viu tot el que passa en cada capítol. A més, Internet ha afavorit un major ressò de la sèrie amb paròdies i anàlisi, el que ha fet que el fenomen s'hagi propagat com la pólvora.

Deixa un comentari

Tot sobre Instagram

La creativitat i la moda més unides que mai