10 Juny - 2019

“Knitting your dreams” , el micro-curtmetratge de Boxcom, ja està donant la volta al món.

Un Fashion Film és un curtmetratge que serveix a les grans marques de moda per promocionar un producte, i aquesta promoció es fa mitjanant un concepte innovador amb eines i tècniques pròpies del cinema.

El micro-curtmetraje "Knitting Dreams", dissenyat i produït per l'empresa igualadina Boxcom precisament, neix amb l'objectiu que el tèxtil fet a l’Anoia tingui presència en aquests certàmens que se celebren a tot el món.

El Fashion film presenta, de forma creativa i estètica, uns valors que van associats a la producció tèxtil de l'Anoia, entre les quals destaca la proximitat, creativitat, disseny, innovació i experiència, valors intrínsecs al clúster de moda de l’Anoia.

A nivell internacional, existeix un circuit de festivals especialitzats en aquest tipus de produccions audiovisuals que triomfa actualment al sector de la moda; Barcelona, Madrid, Berlin, Londres, Miami...

“Knitting your dreams” es podrà visualitzar i competirà de manera oficial en el certamen “Fashion Film Festival Milano” al 2020, al London Fashion Film i al “Barcelona Fashion Film Festival” el proper mes de novembre.

Estratègia Digital de comunicació global
El Fashion Film forma part de la campanya de comunicació digital “Igualada Fashion Go”, un projecte global desenvolupat estratègicament per Boxcom, amb l’objectiu de posicionar internacionalment la marca FAGEPI, clúster de la moda, i promocionar les seves empreses.

La campanya “Igualada Fasion Go” és un projecte de comunicació que neix buscant vies alternatives a la comunicació tradicional, apostant per una via 100% digital.

L’estratègia per posicionar el clúster igualadí es basa en tres punts cabdals: la creació d’una pagina web “Trico.Fashion”, amb una imatge gràfica que transporta al visitant a un magazine de moda.

D’altra banda, treballar i potenciar la presencia de la marca i les empreses que la formen a les xarxes socials amb continguts de qualitat, dissenys atractius i formats audiovisuals i, per últim, la producció del Fashion Film com a element diferenciador de la campanya, que serà capaç de donar notorietat i visibilitat internacional al projecte.

El concepte basic de la campanya és el de treballar les estratègies de comunicació no tan sols pensant en moda, si no sent pròpiament moda .

Accés al Fashion Film “Knitting your dreams”
El Clúster Tèxtil de Igualada Fagepi

L’Agrupació Tèxtil Fagepi té la missió d’impulsar la competitivitat de les empreses tèxtils de l’Anoia, mitjançant la formació, la innovació, la internacionalització, la representació patronal, la millora d’estratègies comercials i qualsevol activitat orientada a necessitats de sector tèxtil de la nostra comarca, les seves empreses i els seus professionals.
El clúster de moda de l’Anoia està considerat com el grup d'empreses fabricants de gènere de punt més important d'Espanya. A més, és líder europeu en fabricació d'articles de gènere punt exterior (tricotoses rectilínies).
La dinàmica de treball en clau de clúster té com objectiu millorar la competitivitat de les empreses que el formen i, per extensió, las del sector, a través del treball en cooperació i de la realització de projectes comuns.

Tags: Producció Audiovisual, Postproducció, productora, curtmetratge

Deixa un comentari

Boxcom realitza a Cuba la presentació del Resort més gran del món

Una producció audiovisual de Boxcom, aquest estiu a TV3