13 Novembre - 2017

La publicitat del futur

Gràcies a la tecnologia i la innovació, la publicitat no para d'evolucionar i créixer. En només un any les estratègies, la comunicació i màrqueting han donat un gir de 360 ​​graus. Per tant el 2020 tot el que vindrà serà increïble.

S'esperen grans canvis en indústries com la publicitat, on els consumidors gaudiran d'experiències especialment profundes, amb anuncis individualitzats, interactius, emocionals i creatius. Tot això gràcies al fet que la tecnologia permetrà aconseguir aquestes experiències personalitzades.

La velocitat d'Internet per llavors serà 5G i arribarà a impactar més fàcilment incrementant així el consum en línia.

La tecnologia realment avança molt ràpid en una era on les dades, la informació i el perfil dels usuaris passen d'aplicació en aplicació, d'empresa en empresa. Com totes les indústries, la publicitat no és una excepció i augmenta la seva xarxa amb perfils per enriquir els seus anuncis i enfocar-los adequadament perquè el consumidor senti que estan "parlant" amb ell, a través de vídeos de realitat augmentada i vídeos en 360 graus.

Segons la consultora PwC la publicitat mòbil creixerà un 18,5% cada any i segons es vagi consolidant, els dispositius intel·ligents incorporaran més continguts publicitaris que seran millors i més creatius.

Gràcies al 5G la velocitat de descàrrega serà 1.000 vegades més gran en comparació amb el 4G. Hi haurà un gran canvi en l'eficiència de la connectivitat. De fet, per al 2020 es preveuen uns ingressos increïblement bons, superant els 470.000 milions de dòlars anuals.

La publicitat, en un futur no molt llunyà, aconseguirà captar totalment a un consumidor hiperconnectat, mitjançant tecnologies avançades, experiències més sensorials i direccionades amb un fi en concret, per a augmentar el valor de marca. Les empreses comptaran històries fluïdes per mantenir l'interès dels consumidors.

D'altra banda, les emocions jugaran un paper molt important en els anuncis. Ja ho hem anat veient al llarg del temps, però veurem un canvi en la metodologia i enfocament. Els consumidors prefereixen anuncis interactius que els permeten connectar-se amb les marques.

Finalment, destacar el gran canvi que hi haurà en aquesta indústria i la importància de connectar amb el consumidor per vincular-lo amb la marca, mitjançant "converses" entre els dos on tinguin beneficis. Tot això amb continguts de realitat virtual i 360 graus, que absorbiran gran part del mercat.

Deixa un comentari

En totes les accions de màrketing es poden aprendre coses

Resum de les millors campanyes del 2017