Pensem

Som més que una agència, som El teu departament de comunicació integrat

Donem les solucions  perquè les empreses arribin als seus objectius, som el partner ideal si es vol proximitat, solucions i rapidesa entre l’empresa, l’agència i els projectes.

Ens diferenciem perquè tenim internament tot l’equip humà i tècnic necessari per pensar, definir i desenvolupar totes les estratègies online i offline.

Estratègia

La clau sempre és trobar la manera d'arribar a l'objectiu marcat per l'empresa. Això vol dir saber a qui has de comunicar, que li vols explicar i com li has de dir. Per trobar els camins i les solucions és necessari un treball d'equip, ja que construir l'estratègia, avui dia ja no depèn només d'una part de l'agència, sinó de tot l'equip humà que hi treballa. A Boxcom, els coneixements de tots i totes intervenen per trobar la manera d'arribar a l'objectiu. És un avantatge més de treballar amb un equip amb la producció global integrada.

Creativitat

Boxcom agència de comunicació, porta pensant i produint des de 1993. Hem treballat i treballem per sectors molt diversos que ens ha permès tenir uns coneixements i una experiència molt amplia; promocionar una marca de moda en l'àmbit internacional, dirigir campanyes per conegudes marques de supermercats, dissenyar marques de compreses o alimentació, desenvolupar la web mundial d'una important marca d'olis i fruits secs.... Boxcom ha creat al llarg d'aquests quasi 30 anys d'història, moltes accions, projectes i solucions que donen una seguretat sense incerteses als clients.

Execució

Segurament és un dels punts que més identifica l'agència, el fet de produir internament tots els continguts dóna una diferenciació molt important. Boxcom agència de comunicació, té integrat l'equip humà i tècnic per desenvolupar tots els continguts de xarxes socials, fotografia, vídeo, gift, dissenys, etc. Realitzem internament espots, vídeos d'empresa, de producte i també el disseny i programació de les webs. Tenir integrada la producció, ajuda a una execució dels projectes totalment controlada, sense sorpreses, més ràpida, sense pèrdua dels objectius ni sorpreses tant pel que fa a timmings com al pressupost. L'essència del projecte no es perd pel camí i el client sempre pot parlar directament amb qui està executant el projecte... i això és la proximitat.

Anàlisi

Entendre les necessitats d'un client és bàsic per pensar, crear i executar una bona campanya de comunicació. La nostra missió és copsar exactament quin és l'objectiu dels nostres clients per assessorar-los i acompanyar-los en tot el procés. D'aquesta manera a Boxcom treballem colze a colze amb els nostres clients, ja que són ells qui tenen el coneixement del seu producte/servei. Com diu el nostre CEO, "Si una agència et diu que paguis i t'oblidis de tot, corre!". Nosaltres som experts en comunicació, però vosaltres sou els experts en el vostre producte, per tant en la col·laboració i el treball en equip estarà la clau de l'èxit.