Produïm

Les nostres àrees d'especialització

Audiovisual

A Boxcom produïm tota mena de continguts audiovisuals. Tots els processos es realitzen internament, ja que som una agència amb la producció integrada (equip humà, tècnic i plató). No ens limitem a produir un vídeo, sinó que desenvolupem la idea creativa ideal per arribar als objectius del client. Valorem la durada segons el suport on va destinada la producció. Què mostrar en tot moment, quins recursos són els ideals, etc. Els projectes es treballen conjuntament amb tot l'equip, ja que el coneixement de tots, aplicat des de l'inici, és el que dóna la qualitat final dels projectes.

Social Media

Tenir una estratègia de xarxes socials efectiva és un imperatiu per a totes les marques. Les xarxes s’han convertit en un canal més de difusió del nostre missatge i també de contacte directe amb els nostres clients. És per això que des de Boxcom oferim un servei 360º que va des de la creació del Social Media Plan, a la preparació de les peces creatives (ja siguin imatges, gifts o vídeos) i el control mateix de la xarxa. A més, preparem plans de promoció adaptats exclusivament a les necessitats de la marca: promocions, anuncis o campanyes específiques.

Web

La web és la identitat d’una marca. Per això és molt important posar-te en mans d’un equip professional per al seu disseny i programació. A Boxcom ens encarreguem de totes les fases: el disseny, la programació, la inserció de continguts i el SEO, importantíssim per aparèixer en posicions destacades als principals motors de cerca. Ens adaptem a les necessitats de cada client, però també a les tendències més actuals. Així, tindràs una pàgina web dinàmica, actual i sempre actualitzada.

Programes TV

Programes com Globus sonda per a TV3 o Connectades i Enginy invisible per Fibracat TV, demostren la qualitat i professionalitat de L'agència de comunicació Boxcom. Pensem continguts i programes innovadors i els realitzem i produïm internament.

Noves Tecnologies

Boxcom coneix i treballa amb les noves eines tecnològiques com Hologrames, realitat virtual, projectes de 360º o mapping. No es tracta de produir nous tipus de continguts, sinó trobar el moment i lloc adequat per la seva utilització. Crear un contingut diferencial per un estand de fira, una acció per un museu, presentació de producte o convenció, pot marcar de manera molt positiva l'esdeveniment o l'acció.

Disseny Gràfic

Per moltes idees que es puguin tenir, si no es mostren de la manera adequada, poden quedar en la mediocritat. Desenvolupar un llibre d'estil, disseny d'una web, tota una campanya gràfica, el grafisme d'una producció audiovisual, etc.

Fotografia

A Boxcom tenim clar que una imatge val més que mil paraules. La importància de l’impacte visual en un entorn on predominen les xarxes i la immediatesa és clau per entendre l’enfoc que volem donar a les nostres feines. Per això oferim als nostres clients shootings per a fer fotografia industrial, de producte o fotografies pensades per a comunicar un missatge a les xarxes socials. A través de les imatges, el nostre objectiu és reflectir qui sou i què feu.

Necessites més informació?