El sou de l'Illa 2017

Client:

L'Illa Diagonal

Serveis:

Realitat Virtual, Producció 360º interactiu

El brief

L’Illa Diagonal de la ciutat de Barcelona, prepara una acció anual per Nadal que es converteix en un lloc obligat de visita degut a l’impacte que sempre es busca a part dels diferents premis que poden guanyar els seus clients. Es va demanar a Boxcom una acció a realitzar que fos novedosa, impactant però que permetés mantenir l’esperit de concurs i poder guanyar premis per part dels visitants i clients.  

L'estratègia

El coneixement de tecnologies va permetre oferir la possiblitat de mantenir el sistema de participació als clients con s’havia fet fins aquell moment on es tractava d’aconseguir diverses oportunitats per escollir un o varis números d’entre 500 dels quals uns quants tenien premi.

La solució

Es va crear un sistema perquè els clients poguessin escollir els números, a partir de sumar la tecnologia de la realitat virtual amb unes ulleres, però sumant la tecnologia del Leap Motion, que reconeix les mans de l’usuari i aquestes apareixen de manera virtual dins l’animació i l’entorn virtual. Així vam aconseguir dos públics. El que participava del joc, interactuava amb ell i quedava sorprès de poder veure les seves mans que feien funcionar l’aplicació, i per altra banda, el públic de l’Illa Diagonal que podia seguir per dues pantalles el que estava fent el participant. El contrats de veure una persona amb els ulls “tapats” com mou mans i braços i de pas veure el que està fent…. Va captar l’interès de molta gent.

Tornar a projectes

Estàs a:

El sou de l'Illa 2017

Següent projecte