Fibracat TV

Client:

Fibracat TV

Serveis:

xarxes socials

El brief

FibracatTV és un canal de TDT i reproducció en línia fundat el juny del 2020. Es tracta d'un canal amb una doble temàtica: les dones i la tecnologia, impulsat per Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions de Catalunya. Amb el naixement d'aquest nou canal neix tota una estratègia de llançament i creixement a xarxes, amb l'objectiu de posicionar el canal i difondre els seus valors i continguts en un ninxo de mercat molt concret.

L'estratègia

FibracatTV neix sota el paraigua de l'empresa de telecomunicacions Fibracat. Des d'un primer moment, la TV vol crear una imatge pròpia, amb un denominador comú amb l'operador, però amb trets comunicatius diferenciats. El repte en aquest cas era crear una estratègia de llançament de marca 360º . Quantificar, descriure i detectar el públic objectiu, analitzar la tipologia de continguts i determinar el llenguatge de la comunicació. Un any més tard i un llançament exitós, actualment seguim una estratègia de consolidació i augment de visibilitat de la marca.

La solució

Vam elaborar una anàlisi de mercat previ al llançament, marcant la tipologia de continguts, apostant per audiovisuals a xarxes. Vam determinar les plataformes on la marca hauria d'estar present per tal de generar tràfic i créixer en visibilitat. Assenyalem la tipologia de contingut i el llenguatge de la marca en línia, un llenguatge proper, feminista i tecnològic. Amb les noves incorporacions constants de continguts del canal, perseguim l'augment del públic objectiu adequant els missatges. Creem la identitat de la marca a través d'un dossier general, una identitat que plasmem en tota la comunicació en línia. Determinem l'estratègia de paid a xarxes per tal de crear la comunitat Fibracat.

Tornar a projectes

Estàs a:

Fibracat TV

Següent projecte