Fashion Film "Knitting your dreams"

Client:

Fagepi

Serveis:

Producció, Fashion Film, Realització

El brief

Dins la presentació de campanya del Clúster Tèxtil i Moda d’Igualada per a la promoció del tèxtil i el comerç a nivell europeu, es va presentar el fashion film titulat “Knitting your Dreams” com una eina per a promocionar internacionalment el sector tèxtil de la zona.

L'estratègia

Es tracta d’un curtmetratge titulat “Knitting your Dreams”. La temàtica segueix la línia alternativa de Prada, Dior, Armani o Zara. La producció audiovisual fusiona cinema, moda i dansa i se centra en tot el procés de la confecció d’un vestit, des del disseny a la seva elaboració, presentat d’una manera “diferent”. El Fashion film presenta, de forma creativa i estètica, uns valors que van associats a la producció tèxtil de l’Anoia, entre les quals destaca la proximitat, creativitat, disseny, innovació i experiència, valors intrínsecs al clúster de moda de l’Anoia.

La solució

El Fashion Film forma part de la campanya de comunicació digital “Igualada Go Fashion”, un projecte global desenvolupat estratègicament per Boxcom, amb l’objectiu de posicionar internacionalment la marca FAGEPI, clúster de la moda, i promocionar les seves empreses.

Tornar a projectes

Estàs a:

Fashion Film "Knitting your dreams"

Següent projecte