KH-7

Client:

KH7

Serveis:

xarxes socials

El brief

KH-7 és una marca de productes de neteja i desinfecció àmpliament coneguda a l'estat espanyol, que necessitava definir una estratègia de comunicació a les xarxes socials que dotés a la marca d'una identitat i imatge homogènia, ordenada i reconeguda per arribar amb eficàcia al seu públic objectiu, millorant la seva reputació online al país. D'altra banda, la marca havia obert nous canals de comercialització en altres països del món (concretament EUA, Xile, Itàlia i Portugal), i necessitava una estratègia de comunicació online a les xarxes socials per donar a conèixer el producte en cada un d'ells.

L'estratègia

KH-7 és una marca consolidada al nostre país. Una de les principals marques de neteja i desinfecció a Espanya, amb més de 70 anys d'experiència en el sector i milions de clients i usuaris a l'esquena. Un dels reptes a què ens enfrontem va ser crear una imatge de marca a les xarxes socials per a tota la seva gamma de productes que empatitzés amb el públic objectiu i aconseguís consolidar-la en l'imaginari dels usuaris, incrementant així el seu nivell d'influència. Un altre dels reptes va ser crear una estratègia de comunicació segmentada per introduir la marca i els seus productes en cada un dels nous països on la marca començava a comercialitzar-se.

La solució

Vam realitzar una anàlisi interna de màrqueting online de KH-7 on vam detectar les principals mancances de la marca a les xarxes socials i vam desenvolupar una bateria de millores per dotar la marca dels recursos necessaris per guanyar visibilitat, créixer en visites i, en definitiva, generar més leads. Vam desenvolupar un manual d'estil complet treballant una imatge concreta dels productes de la marca a les xarxes socials i definint una estratègia de continguts basada en producte, funcionalitat i moments d'ús per a les dues xarxes socials més potents: Facebook i Instagram. A més, vam crear nous mètodes de treball, definir una nova línia editorial, vam establir franges horàries de publicació i generar continguts visuals en tota mena de formats.

Tornar a projectes

Estàs a:

KH-7

Següent projecte