La Cuina de Laietana

Client:

La Cuina de Laietana

Serveis:

SEO, Programació, Disseny, Continguts, wb

El brief

Obertura d'un nou restaurant a la zona de la Via Laietana de Barcelona, anomenat La Cuina de Laietana, especialistes en arrossos. Necessitat de crear una web atractiva i visual per tal de mostrar la filosofia, els serveis, els plats i la carta i menú del restaurant per, juntament amb les xarxes socials, donar-se a conèixer i augmentar la seva àrea d'influència a la ciutat, tot potenciant la seva especialització en arrossos.

L'estratègia

Pensar en una web que mostrés a primer cop d'ull l'essència mediterrània del restaurant, principal característica, i la carta d'arrossos (especialitat del restaurant). Slides amb imatges grans per vestir la home de la web i una navegació dinàmica i visual per a mostrar l'establiment, la filosofia, el grup al qual pertany (Arrusé Group), la carta d'arrossos i d'altres plats i tapes característiques de la cuina mediterrània, tot facilitant la reserva de l'espai. Web en 4 idiomes per tal d'atraure turistes i visitats de la ciutat.

La solució

Web amb programació Wordpress, acomplint tots els paràmetres de posicionament SEO, amb predomini de la imatge per tal de mostrar els espais (amb una decoració mediterrània molt elegant i relaxant) i els principals plats de l'establiment (especialista en arrossos) com a atractius essencials. Facilitat per a realitzar reserves i per conèixer els orígens i grup al qual pertany el restaurant per tal de generar confiança i fidelitat.

Tornar a projectes

Estàs a:

La Cuina de Laietana

Següent projecte