Singular Museums

Client:

N-A

Serveis:

Programes TV

El brief

Els museus de El Prado, Louvre, MACBA, Hermitage, Thyssen... Són museus excepcionals, coneguts arreu del món i cadascun un referent en el seu camp. Són museus als quals tots i totes volem anar pel seu nom, el seu contingut, la seva història, etc. Però hi ha altres museus, més petits, referents en el seu sector, curiosos, frikis o diferents, que aporten una història interessant, original i concreta en un camp, una zona o en un tema que també és sorprenent i interessant.

Són museus poc o menys coneguts, situats en grans ciutats o pobles, als que els hi donarem visibilitat.

L'estratègia

A cada programa es proposa un recorregut per tres museus del món, mostrant la seva ubicació, temàtica, la història del propi museu i el seu contingut de la mà de les persones que hi treballen i coneixen el tema.

La solució

Primer situem el museu al món i seguidament entrem, explicant en línies generals, la seva temàtica i què hi podem trobar. Parlem del museu i la seva historia, però no només del museu sinó també del seu contingut, objectes, curiositats, etc. L’originalitat, temàtica, contingut o historia ens marcarà la línia a seguir i l’interès o sorpresa de l’espectador. 

Cada programa tindrà una durada d'uns 25 minuts, incloent tres museus d’uns 8 minuts cadascun.

Tornar a projectes

Estàs a:

Singular Museums

Següent projecte