Red.es amplia les ajudes del Kit Digital

Red.es, en col·laboració amb el Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública, ha anunciat la modificació de l’Ordre ETD/1498/2021 per al programa Kit Digital, adreçat a la digitalització de mitjanes, petites empreses, microempreses i autònoms /es. Aquesta actualització, en línia amb l’Agenda Espanya Digital 2026 i altres plans de digitalització, inclou diverses millores significatives:

Microempreses i autònoms, de 0 a 3 treballadors:

  • Augment de l’ajut per a microempreses i autònoms/es del segment III de 2.000 a 3.000 euros, amb efecte retroactiu. És a dir, podran accedir a l’ajut aquelles empreses del segment III que encara no l’hagin sol·licitat i també aquelles que ja n’han estat beneficiàries i vulguin sol·licitar l’ampliació de 1000€. En aquest cas, el procés serà molt senzill: només heu d’entrar al vostre expedient, seleccionar el botó habilitat per fer-ho i signar aquesta conformitat. En aquest cas, la concessió és automàtica.
 
  • Introducció de la solució “Lloc de Treball Segur” al Catàleg de Solucions de Digitalització per al segment III, amb una subvenció màxima de 1.000 euros, sent subvencionables ordinadors portàtils o ordinadors de sobretaula nous, que hauran de complir uns requisits mínims quant a emmagatzematge, processador, memòria RAM, sistema operatiu, entre d’altres requisits que recull al complet l’Ordre de Bases i que es pot consultar en aquest enllaç, a més d’Acelera Pyme.

*La sol·licitud de l’ajut amb la nova quantia es podrà fer un cop s’hagi obert el formulari de sol·licitud al mes de juny.

Si ets autònom o microempresa i encara no has demanat el teu Kit Digital o bé ja ets beneficiari i vols sol·licitar l’ampliació de 1.000€, a Boxcom t’ajudem a realitzar-la.

Truca’ns i resoldrem els teus dubtes.

 
Mitjanes empreses, de 50 a 250 treballadors:
 
  • Incorporació de mitjanes empreses com a beneficiàries, amb dos segments nous basats en el nombre d’empleats:
    • Segment IV, empreses d’entre 50 i menys de 100 empleats, la quantia de l’ajuda dels quals serà de 25.000 euros.
    • Segment V, empreses entre 100 i menys de 250 empleats, per als quals el bo digital serà de 29.000 euros.
 

*La sol·licitud per a mitjanes empreses es podrà realitzar una vegada es publiqui la convocatòria corresponent i posteriorment s’obri el formulari de sol·licitud. Està previst que sigui el darrer trimestre de l’any 2024.

IMPORTANT! Recordem que, tot i que rebis tota la quantia de la subvenció, cadascuna de les solucions tenen un import màxim subvencionable, i no totes les solucions estan disponibles per a tots els segments.

Podeu consultar les solucions i els imports màxims subvencionables a la pàgina oficial d’Acelera Pyme.

Si ets mitjana empresa i vols millorar la teva imatge i reputació a les XXSS a Boxcom podem ajudar-te! Tens fins a 5.000€ a fons perdut disponibles amb el Kit Digital.

Som Agents Digitalitzadors autoritzats.

SHARE IT!

Comparteix aquesta entrada a les teves xarxes socials!