13 Desembre - 2017

Resum de les millors campanyes del 2017

Al llarg del 2017 hem vist una infinitat d’anuncis de tot tipus amb l’objectiu de vendre’ns un producte, idea o sensació, etc. però, no tots han aconseguit quedar-se a la nostra ment per a que els recordem més d’un cop.

A continuació destaquem els anuncis que considerem més importants d’aquest any, ja sigui pel seu missatge, empatia amb l’usuari final o una gran originalitat.

En primer lloc, parlem de l’anunci d’UNICEF, que té com a objectiu conscienciar-nos de l’ importància de donar i ajudar per a que en el futur deixin d’existir els seus anuncis i aquestes ajudes, ja que ningú les necessitarà. Un somni que a més d’un li agradaria que es fes realitat.

Un anunci diferent que connecta amb el seu públic objectiu és el de Fanta, en el que apareix el famós youtuber El Rubius. L’espectador es sent identificat per ser un personatge d’influència, pel que a més de ser un anunci que connecta a la marca, aconseguirà augmentar les seves vendes gràcies a l’aparició d’aquest famós, al que molts els hi agradaria assemblar-se.

L’empresa Catalana Occident aquest any ha realitzat un anunci amb la idea de difondre una consciència social i uns valors molt positius per a fer d’aquest món un món millor.  Per això destaquem aquest spot, ja que els anuncis no només han de fer riure o explicar una història, també es bo que ens ensenyin.

Com heu pogut comprovar els anuncis ens fan sentir de maneres molt diferents, però tots tenen un objectiu en comú: vendre, i des del nostre punt de vista tots aquests ho han aconseguit fent un bon us de la publicitat.

Per alguns encara faltaria un anunci, per altres, no us heu donat compte, però aquest any no destacarem l’anunci de Loteries de Nadal. Només el nombrarem con estem fent, ja que no només es llarg, si no que també és il·lògic. Si, trobem a faltar al calb de Nadal.

Deixa un comentari

La publicitat del futur

Noves tendències bàsiques del Màrketing digital pel 2018