05 Maig - 2017

Tot val si al final t’ho compren

Les aplicacions i pàgines web per a vendre tot el que no volem i/o el que no utilitzem cada cop estan més de moda. En l’últim any, s’han duplicat les xifres d’usuaris registrats en aquest tipus de plataformes, ja que es una manera molt útil de fer diners venent el que ja no necessitem.

Eugene Romanosvky és un usuari molt peculiar, que no només ha posat el seu cotxe en venta a través d’aquestes plataformes, sinó que ha creat un autèntic spot publicitari per a poder anunciar-lo, i es que Eugene, és un expert en efectes audiovisuals, i no se li va acudir una altre pla millor per vendre el seu Suzuki Vitara del 1996 que fer aquest vídeo y crear el hashtag #BuyMyVitara


Sí, el cotxe té més de 20 anys, però pot recorre llocs que ningú altre podria, pot lluitar contra dinosaures i fins i tot volar a la lluna.
El vídeo l’ha realitzat ell mateix, utilitzant imatges d’escenes d’algunes pel·lícules com Jurassic Park, Gravity o Transformers.
No sabem si l’haurà aconseguit vendre finalment, però el que si que sabem és que el vídeo s’ha tornat un èxit total amb més de 1.500.000 visites.

Deixa un comentari

Augmenta el valor de la teva marca online