03 Juliol - 2019

Una producció audiovisual de Boxcom, aquest estiu a TV3

¡Boxcom s’estrena aquesta temporada d’estiu a TV3,  amb un programa pensat, creat i produït a Igualada.

Globus Sonda
Avui s’ha presentat  la programació estival de la corporació de mitjans audiovisuals de Catalunya, una programació on la producció igualadina Globus Sonda, té un pes important.

Globus Sonda és un programa que gira al voltant d'entrevistes personals a gent com Joan Maria Pou, Araceli Segarra, Oscar Fernàndez, Enric Masip, Xantal Llavina, Miguel Torres, Aina Clotet o Sergi Ferrer Salat..., conduït pel Francesc Mauri i amb la Candela Figueres com a co- presentadora.

El plató de cada programa es ben especial, el cel. Es tracta d’un viatge en globus aerostàtics per diferents  zones de Catalunya, mostrant paisatges des de l'aire poques vegades vistos, gastronomia i costums.

Volarem per sobre els núvols i zones concretes del país des d'un punt de vista privilegiat, diferent i únic.

Durant 10 episodis,  L'Empordà, Delta de l'Ebre, el Bages, Vic, Esterri d'Àneu.... seran algunes de les zones per les quals sobrevolarà en Francesc Mauri i el personatge convidat, juntament amb els pilots, l’Angel Aguirre i el Miquel Massagué de l’empresa, també igualadina, Globus Kontiki.
 

Producció amb base Igualadina
Pel gerent d’Agència Boxcom, Joan Domènech, “aquest projecte és especial en molt sentits. Per realitzar un producte de qualitat per a la televisió catalana, però també pel fet de ser produït en la seva major part a Igualada: pre-producció, part de l’equip tècnic, guió, direcció, disseny, grafisme, comunicació online.... Molts són els aspectes que s’han treballat i es treballen des de Boxcom.

A més partim d’una idea original pròpia de Boxcom, que vincula el gènere televisiu de l’entrevista amb les imatges més espectaculars del nostre territori.

Afegim també al format entrevista la presencia d’un personatge, amic íntim del protagonista, que ens aproparà a les anècdotes més intimes i curoses dels nostres convidats.

Una barreja que creiem, fa que el programa sigui interessant i visualment molt atractiu.”

Entrevistes d’alçada
En cada capítol ens trobarem amb  dos convidats, un, el protagonista del programa,  que farà el vol amb el Francesc Mauri,  conduïts pels pilots de Globus Kontiki , l’Angel Aguirre i el Miquel Massagué. I l’altre convidat que, amb la Candela Figueras,  estarà en el cotxe de rescat acompanyant des de terra el trajecte que es realitza per l'aire.

Des del cotxe aquest personatge farà preguntes, sempre curioses,  i ens parlarà del convidat principal,  que no en té cap coneixement de qui és, fins al final del programa. La identitat d’aquest segon personatge sorpresa es desvetllarà en finalitzar l'aterratge,  on els dos protagonistes es retrobaran i gaudiran d'un àpat amb els productes típics de cada territori que hauran sobrevolat.
Algunes vegades el nostre protagonista ho encertarà, però la majoria... la sorpresa està assegurada.

Parlem doncs, d'un programa d'entrevistes, en un entorn únic i amb un factor sorpresa final.

El format del programa ens permetrà conèixer el personatge convidat, el territori des de l'aire, la gastronomia de la zona i la peculiaritat del món dels globus aerostàtics.

Tot i que al llarg dels programes anirem coneixent diferents paisatges del país, ens reserven un programa ben especial per els igualadins i veïns de l’Anoia, estigueu atents!

Tags: Producció Audiovisual, globus Sonda, tv3

Deixa un comentari

“Knitting your dreams” , el micro-curtmetratge de Boxcom, ja està donant la volta al món.

Agència Boxcom i la revolució de les estratègies digitals