LES MILLORS SOLUCIONS

per tots els teus objectius

Producció audiovisual

A Boxcom no ens limitem a produir un vídeo, sinó que desenvolupem la idea creativa ideal per arribar als objectius del client. Poduïm tota mena de continguts audiovisuals i tots els processos es realitzen internament, ja que som una agència amb la producció integrada.

Timelapse - Construcció

Solucions audiovisuals pel sector de la construcció i espais. Produïm projectes audiovisuals per a la construcció: edificis, remodelacions, espais, interiors, maquinària…

Utilitzem les darreres tecnologies en time lapse, drone, gravació i postproducció. Oferim tots els serveis necessaris per a la promoció de projectes: vídeo, fotografia, pàgines web, xarxes socials, estratègia i gestió d’anuncis en línia, disseny gràfic…

Xarxes Socials

Des de Boxcom oferim un servei 360º que va des de la creació del Social Media Plan, a la preparació de les peces creatives (ja siguin imatges, gifts o vídeos) i el control mateix de la xarxa. A més, preparem plans de promoció adaptats exclusivament a les necessitats de la marca: promocions, anuncis o campanyes específiques.

Pàgines web

La web és la identitat d’una marca. Per això s’ha de treballar amb una visió global, on puguem mostrar l’ADN de la marca/empresa, la informació i valors que volem transmetre. També és el canal d’entrada i sortida de l’empresa, i ha de permetre que, tot i que cada canal de comunicació ha de funcionar independentment, serà la web la que ens mostrarà la marca com un “tot”.

Disseny gràfic

Per moltes idees que es puguin tenir, si no es mostren de la manera adequada, poden quedar en la mediocritat. Desenvolupar un llibre d’estil, disseny d’una web, tota una campanya gràfica, el grafisme d’una producció audiovisual, etc.

Programes TV

Programes com Globus sonda per a TV3 o Connectades i Enginy invisible per Fibracat TV, demostren la qualitat i professionalitat de L’agència de comunicació Boxcom. Pensem continguts i programes innovadors i els realitzem i produïm internament.